Praktisch

Alle nuttige info op een rijtje:

Wat

Een naaiatelier in Zelem dat maandelijks bijeenkomt om samen te stikken, kletsen, patronen uit te wisselen of gewoon leuke ideetjes op te doen voor het volgende naaiproject...

Wanneer

Café Plissé komt elke laatste woensdag van de maand samen van 19 tot 23u.
De exacte data van dit werkjaar vind je op de pagina "Data 2015"

Waar

De bijeenkomsten gaan door op de eerste verdieping van de Pastorie, Dorpsstraat 34, 3545 Zelem

    

Grotere kaart weergeven


Wie

Iedereen is welkom! Een beetje ervaring en een eigen naaimachine zijn wel nodig. De bijeenkomsten zijn namelijk geen lessen en er zijn dus ook geen leerkrachten aanwezig.

Wat breng ik mee?

  • alle naaimateriaal dat je nodig hebt om je project te kunnen verwezenlijken, te beginnen met je eigen naaimachine.
  • breng zeker ook een verlengdraad met stopcontactendoos mee, want het aantal stopcontacten en verlengdraden is beperkt.
  • een avondje Café plissé kost 5 euro als je geen lid bent (dit dient ondermeer om de huur van de zaal te betalen en met het restbedrag sparen we voor een eigen overlockmachine), gelieve dit bedrag spontaan te betalen bij één van de bestuursleden
Wij zorgen voor een strijkijzer, strijkplank en een overlock. Drankjes bestellen we in de pastorie zelf en elke bijeenkomst zorgt iemand naar goesting of volgens beurtrol voor een hapje tussendoor.

Lid worden?

Vanaf september 2012 kan je ook lid worden van onze naaiclub. Als je lid wilt worden betaal je eens per jaar 15 euro lidgeld (sluit je pas in maart of later aan dan is dit 7 euro ). De naai-avonden zelf kosten je als lid nog slechts 2 euro per keer. Als lid heb je ook recht op korting bij onze sponsorende stoffenwinkels en krijg je voorrang op de inschrijving van niet-leden. Uiteraard is dit geen verplichting zolang er plaats is, ben je ook als niet-lid van harte welkom.

Hoe meedoen?

Stuur een mailtje naar cafeplisse@gmail.com als je ook een avondje wil komen stikken. Zo hebben wij zicht op het aantal inschrijvingen en vermijden we te weinig stoelen of hapjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten